Обласний конкурс «Разом в майбутнє» стартує у вересні

14.08.2018 14:55 Суспільство
Фото: Марина Проценко Фото: Марина Проценко
Прийом заявок учасників триватиме впродовж двох місяців.

14 серпня члени конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» визначилися з датою старту проекту на 2018-2019 роки. Прийом заявок розпочнеться 1 вересня і триватиме до 31 жовтня 2018 року. Потім упродовж 10 днів конкурсний комітет визначиться зі списком міні-проектів, що будуть допущені до участі. До 30 листопада відбуватиметься оцінювання проектів. Ім’я переможців оприлюднять до 17 грудня.

Фото: oblrada.kharkov.ua

Щодо цьогорічного конкурсу, то станом на 1 серпня проведено фінансування субвенції з обласного бюджету на співфінансування проектів-переможців на загальну суму понад 30 мільйонів 238 тисяч гривень (98 % від передбаченої суми). Кошти субвенції отримав 41 місцевий бюджет на реалізацію 236 міні-проектів.

Потрібно, щоб своєчасно були виконані всі будівельні роботи (у вересні листопаді), поки нормальна погода. Не треба повторювати минулих помилок, коли в грудні ми бігали за кимось і переконували їх виконати роботи, які планувалися ще на початку року, підкреслив голова Харківської облради Сергій Чернов.

Читайте також: Харківські студенти взялися за вирішення глобальної медичної проблеми

Юлія Міронюк