Одружитися у День всіх закоханих. Харків'яни штурмують РАГСи

13.02.2014 07:49 Суспільство
http://wewed.ru/ http://wewed.ru/
У День святого Валентина, 14 лютого, в загсах Харкова очікують бум закоханих.

Прийом заяв від закоханих ще не закінчений, але в Палацах одруження час урочистих реєстрацій вже розписано під зав'язку. За попередньою інформацією, тільки в Палацах одруження на вул. Сумській і в районі ХТЗ розпишуть 60 пар, пише “Комсомольская правда”.

- Лютий вважається не весільним місяцем, але так як 2014-й не високосний рік, а 14 лютого припало на п'ятницю, охочих стати чоловіком і дружиною багато, - усміхається начальник відділу Державної реєстрації актів цивільного стану по місту Харкову Лілія Грицай. - Якщо у звичайну п'ятницю в середньому одружуються 10-15 пар, то на 14 лютого час урочистих реєстрацій вже розписано під зав'язку, але прийом ще не закінчений. Розпис розпочнеться о 10.00 і триватиме до 16.00.

У районних РАГСах зараз теж аншлаг. Цікавитися розписом 14 лютого женихи і наречені почали восени минулого року. В останній момент, напередодні свята, в основному йдуть пари з довідкою про вагітність або документом про народження дитини.

- Ми їм не вправі відмовити в подачі заяви, - розводить руками начальник Дзержинського РАГСу Наталія Токарєва . - Думаю, у зв'язку з цим кількість молодят до п'ятниці збільшиться, а поки плануємо одружити 15 пар.

Всім, хто створить сім'ю в цей день, помічниці Гіменея обіцяють приємні сюрпризи.

- У нас буде красиво прикрашений палац, а ще відкриється новий зал з кришталевою стелою , - каже Лілія Грицай. - 14 лютого плануємо дуже багато цікавого, але всі секрети зараз відкривати не буду.
А от на думку астрологів, 14 лютого не найкращий день для весілля.

- У тих , хто вирішив одружитися цього дня , є проблема у взаєминах. Вони не встигли дізнатися одне одного добре, - пояснює харківський астролог Катерина Мацелік . - У результаті, подружжю потім буде досить складно зрозуміти одне одного і налагодити контакт.

За словами астролога, зараз дуже сильні планети, що відповідають за жінок , тому дружини можуть проявляти себе більш рішуче, ніж чоловіки.

Автор: Администратор сайта