Олександр Фельдман: Україні потрібні нормальні закони та Сорос

10.05.2019 13:00 Суспільство
Фото:nashkray.kh.ua Фото:nashkray.kh.ua
Зараз Україні потрібні закони, що розширюють права та свободи громадян, а також кооперація влади й меценатів, готових вкладати кошти у побудову вільної та комфортної держави — таку заяву зробив народний депутат України Олександр Фельдман.

Також політик прокоментував своє ставлення до «мовного закону».

— Кожне прийняте рішення, кожен закон слід оцінювати з таких позицій — об'єднує він Україну чи розколює. Чому жоден з депутатів-мажоритарників Харківської області, яким мандат довірили виборці, а не розпорядники партійних списків, не підтримав «мовний закон»? Тому що його прийняття зараз означає посилення розколу, він знову ділить нас на україномовних і російськомовних, задає абсолютно несвоєчасний порядок денний, — пояснив парламентарій.

Він підкреслив, що зараз Україні потрібні закони, які розширюють права та свободи громадян, а також кооперація влади й меценатів, готових вкладати кошти у побудову вільної та комфортної держави.

— Нам потрібен свій український Сорос, який просуває реформи економіки та цінності толерантності для суспільства. І мене як громадянина України, патріота своєї країни й свого рідного Харкова, в останню чергу буде хвилювати, якою мовою він говорить — добро не потребує перекладачів, — підсумував Олександр Фельдман.