Олександр Фельдман виступив за зниження комунальних тарифів для звичайних громадян

01.10.2015 07:15 Суспільство
Фото: ukr.segodnya.ua Фото: ukr.segodnya.ua
Політична сила «Наш край» одним з головних своїх завдань ставить забезпечення контролю за формуванням тарифів на послуги монополістів-постачальників комунальних послуг.

Співголова політичної партії «Наш край», народний депутат Олександр Фельдман виступив за зниження комунальних тарифів для звичайних громадян, відзначаючи, що платежі повинні бути диверсифіковані залежно від місця проживання.

«Власники елітних квартир в центрі міста і мешканці старих «хрущовок» не повинні платити однакову квартплату», - зазначив
 нардеп.
 
За його словами, питання високих тарифів сьогодні хвилюють більшу частину харківських сімей. Саме тому політична сила «Наш край» одним з головних своїх завдань ставить забезпечення контролю за формуванням тарифів на послуги монополістів-постачальників комунальних послуг.
 
«Тарифи повинні бути економічно обґрунтованими, а послуги - належної якості. За висновком наших експертів, частину тарифів вже потрібно переглянути у бік зменшення, а малозабезпечені сім'ї забезпечити субсидіями для компенсації високої вартості комунальних послуг», - говорить Олександр Фельдман.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта