Опалення може подорожчати в Харкові

18.03.2019 15:00 Суспільство
Фото: Politeka Фото: Politeka
«Харківські теплові мережі» планують вже в травні підняти тарифи на 22 %.

З травня 2019 року «ХТМ» планують підвищити на 22 % тарифи на опалення і гарячу воду. Відповідне обґрунтування було опубліковано на сайті підприємства.

Подорожчання тепловики пояснюють зміною з 1 травня 2019 року вартості постачання природного газу, збільшенням на 25,17 % вартості вугілля, збільшенням вартості теплової енергії власної ТЕЦ-3, збільшенням витрат на електроенергію та збільшенням витрат на оплату праці тощо.

Разом з цим підприємство повідомляє, що відкрите обговорення щодо зміни тарифів на теплову енергію відбудеться о 13.30 25 березня 2019 року в приміщенні актового залу КП «Харківські теплові мережі» за адресою: м. Харків, вул. Мефодіївська, 11, 5-й поверх. Для участі у відкритому обговоренні необхідно подати в строк до 24 березня 2019 року включно заявку в письмовому або електронному вигляді за вищезазначеною адресою підприємства або на електронну адресу e-mail: [email protected] з позначкою «участь в обговоренні тарифів». В заявці потрібно зазначити прізвище, ім`я та по батькові (для юридичної особи – повне найменування), посаду та контактні телефони для зворотного зв’язку.

Читайте також: Які дороги відремонтували на Харківщині в березні. Перелік

Андрій Соха