Перше місце на міжнародному фестивалі вибороли школярі із Харківщини

21.11.2016 14:15 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
З 17 по 19 листопада в місті Стара Любовня (Словацька Республіка) проходив ІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру».

Захід, у якому взяли участь близько 160 дітей та молоді України та Словаччини, був присвячений популяризації європейських цінностей, зокрема здорового способу життя, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю різних країн заради миру та майбутнього.

Харківщину в Словаччині представляла команда учнів села Веселе Харківського району.  Веселівська "Вітамінка", яка складалася із семи учасників, зайняла перше призове місце на цьому конкурсі.

- Ще у травні наші учні виграли обласний конкурс, -  розповіла директор Веселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тетяна Каменєва. - Після цього їм запропонували поїхати на міжнародний фестиваль та представити область вже в Словаччині.

Директор розповіла, що кожна команда мала підготувати літературно-спортивну композицію і яскраво представити її публіці. Веселівські учні у своєму виступі порушили важливу тему здорового способу життя.

Харків'янин завоював «срібло» чемпіонату світу

Спонсорами дитячої поїздки були місцева агрофірма, яка оплатила поїздку, а також сільрада, яка допомогла придбати костюми для виступу.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта