За підтримки ПриватБанку у Харкові відбудеться перший бізнес-форум “Україна - країна підприємців”

07.12.2016 10:30 Суспільство
Перший український бізнес-форум «Україна – країна підприємців» для підприємців - початківців і тих, хто тільки мріє про власну справу.

Час: 10:00 - початок форуму

9:00 - початок реєстрації учасників

Адреса: Харків, вул. Плеханівська, 65,

2-й поверх, конференц-зал «Металіст»

Його організатори - Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та ПриватБанку - прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

Форум об’єднає понад 300 підприємців і тих, хто лише мріє про власну справу. На них чекають виступи представників влади, державних та приватних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців, серед яких:

1. Андріан Ніценко, засновник компанії “Аладин-принт”.

2. Тарас Шостенко, управляючий торговою мережою “М'ясо”.

3. Костянтин Нарижний, засновник та генеральний директор компанії «НАНОАГРІКОЛЬ».

4. Володимир Косенко, засновник компанії «Каскад – група безпеки».

5. Олександр Лук'янов, представник першої в Україні компанії повного циклу франчайзингу - від розробки франшизи до аутсорсингу управління франчайзинговою мережею.

6. Сергій Буханець, ментор проекту “Інкубатор”.

Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо.

Головна мета проекту – сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створенню понад 1 млн нових робочих місць по всій країні.

Автор: Менеджер сайта