Під Балаклією почнуть підривати боєприпаси (Фото)

28.03.2017 13:43 Суспільство
Фото: mil.gov.ua Фото: mil.gov.ua
З 28 березня планується розпочати процес організованого вивезення і знешкодження боєприпасів, що були зібрані на арсеналі у Балаклії

Про це 28 березня, повідомив заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський в ході ранкового засідання координаційного штабу.

Місце підриву підготовлено згідно з усіма вимогами і знаходиться приблизно за 10 кілометрів від райцентру. Тому вибухи, звуки яких ймовірно можна буде чути протягом наступних днів, не становитимуть загрози для місцевих мешканців.

За словами генерал-лейтенанта Ігоря Павловського, арсенал повертається до роботи у штатному режимі. Над відновленням інфраструктури військового містечка активно працюють фахівці Квартирно-експлуатаційного відділу міста Харкова та офіцери структур цивільно-військового співробітництва. Вони зустрічають людей, які повертаються із місць евакуації, визначаються із ремонтом об’єктів, організовують пункти видачі гуманітарної допомоги тощо.

Голова Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський повідомив про те, що місто і навколишні селища повернулися до нормального ритму життя: працюють усі дитсадки, до вечора планується вирішити усі проблеми із газопостачанням.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта