Під Харковом проходять військові навчання

09.08.2016 11:25 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
На базі навчально-авіаційної бригади ХНУВС імені Івана Кожедуба розпочалися двотижневі навчально-методичні збори з офіцерами-випускниками військових вузів 2016 року.

Акцент в проведенні зборів буде ставитися на загальновійськовий і командирської вишколах офіцерів. Також передбачено проведення ряду занять за профілем служби молодих лейтенантів - передає сайт ХОДА.

Планується, що протягом 14 діб офіцери на вогневих стрільбах, тактичних полях або полігонах закріплять свої теоретичні знання щодо виконання службових обов'язків, пов'язаних з виконанням посадових обов'язків.

- До нас прибули близько 70 офіцерів-випускників цього року, які проходять службу за різними військовими спеціальностями в частинах Повітряних Сил Збройних сил України, - розповів заступник начальника університету полковник Ігор Нікіфоров. - Упевнений, що досвідчені керівники і висококваліфіковані викладачі, сучасна навчально-матеріальна база, необхідні побутові умови, як складові ефективної системи підготовки офіцерських кадрів, дозволять нам успішно виконати всі заплановані програмою зборів заходи.

Про нову розсилку повісток попередив харківський воєнком

Передбачається, що в проведенні занять візьмуть участь офіцери командування Повітряних Сил Збройних сил України та викладачі профільних кафедр військового університету.

За підсумками зборів кожен офіцер отримає оцінку, а викладачі ХНУВС з бойовим досвідом вручать методичні посібники, які молодим лейтенантам знадобляться в майбутньому. Після цього хлопці повернуться до місць проходження служби.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта