Під Харковом викрили підпільний завод з виробництва бензину

25.07.2015 07:15 Суспільство
Фото: mvs.gov.ua Фото: mvs.gov.ua
На підприємстві виготовляли бензин для понад 100 АЗС у Харківській, Полтавській, Донецькій та Луганській областях.

У передмісті Харкова працівники податкової міліції виявили факт незаконного виробництва бензину.

Як повідомляє офіційний сайт Державної фіскальної служби, обсяг продукції, що виготовляється на даному підприємстві, перевищував тисячі тонн.

"Підпільний завод виготовляв бензин для понад 100 автозаправних станцій, розташованих на території Харківської, Полтавської, Донецької та Луганської областей. Тільки за два-три дні завод наповнював і відправляв на АЗС близько 5 бензовозів ємністю 38 тонн кожен", - йдеться в повідомленні.

Бізнесмени переробляли нафтопродукти на двох розташованих поруч ділянках: на одній з них зберігали і завантажували сировина для виробництва паливно-мастильних матеріалів, а на другій відбувався безпосередній процес переробки нафтопродуктів у бензин і дизельне паливо, - повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України

В рамках кримінального провадження правоохоронці провели ряд обшуків за адресами виробництва і реалізації кінцевому споживачеві незаконно виготовлених нафтопродуктів. Працівники податкової міліції вилучили майже 1,3 тис. тонн нафтопродуктів. Орієнтовна вартість вилученого майна складає майже 19 млн гривень.

Зараз обшуки на даному підприємстві тривають.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта