Поліція у смартфоні — у Харкові можна буде онлайн повідомити про злочин

20.12.2018 09:00 Суспільство
Фото:hk.npu.gov.ua Фото:hk.npu.gov.ua
У Харкові запрацювала нова платформа комунікації громадян з поліцією «My Pol».

За допомогою мобільного додатка для смартфонів можна буде повідомити про будь-яке правопорушення, а співробітники поліції обіцяють максимально швидко відреагувати на виклик. 

Як акцентують харківські правоохоронці, особливо цей додаток буде корисним громадянам, які мають вади мови та слуху. Такі люди позбавлені можливості самостійно зателефонувати до операторів служби «102» та покликати на допомогу. 

За словами начальника відділу «102»  ГУНП у Харківській області Дмитра Андросовича, користувачам потрібно завантажити у свій телефон мобільний додаток «My Pol» та пройти просту процедуру реєстрації. За допомогою додатка вони зможуть одним дотиком зробити швидкий виклик патрульної поліції завдяки функції «SOS», оцінювати роботу поліцейських за номером жетона, знаходити найближчі відділення поліції та медичної допомоги, а також отримувати актуальні новини поліції.

 — Усі виклики через додаток надходять до диспетчерської служби Головного управління поліції та реєструються так само, як і виклики по телефону, —додав Дмитро Андросович. 

Таким додатком вже активно користуються мешканці восьми міст України. Він є безкоштовним у скачуванні та користуванні.

Читайте також: Які послуги безкоштовно надає сімейний лікар