Поліція знайшла «мінера» богодухівського м'ясокомбінату

13.05.2019 09:22 Суспільство
Зловмисником виявився 39-річний працівник підприємства.

11 травня до поліції надійшло повідомлення про замінування одного з м’ясокомбінатів у місті Богодухів. На місце події виїжджали працівники районного відділу поліції та фахівці вибухотехнічного управління.
За інформацією главку поліції Харківщини, правоохоронці оглянули 8 тисяч квадратних метрів приміщень та 12 тисяч квадратних метрів прилеглої території, евакуювали 11 осіб. В ході ретельного обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Під час проведення слідчо-оперативних дій поліцейські встановили особу, яка зробила неправдиве повідомлення. Ним виявився 39-річний місцевий житель, який працює на зазначеному м’ясокомбінаті. Як виявилося, у такий спосіб правопорушник вирішив помститися керівнику підприємства за несвоєчасну виплату зарплати.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Заборона на побачення: як реалізувати право на виховання дитини, якщо ви розлучені

Андрій Соха

Теги: