Понад 10 тисяч правоохоронців працюватимуть на Харківщині у день виборів

19.03.2019 11:51 Суспільство
Фото: inshe.tv Фото: inshe.tv
У Головному управлінні Національної поліції України у Харківській області розповіли, як готуються забезпечувати правопорядок 31 березня, у день виборів Президента.

За даними начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Олега Беха, під час президентських виборів у нашому регіоні працюватимуть 10 700 правоохоронців. Зокрема, понад 6000 поліцейських, понад 1000 працівників ДСНС, 845 бійців Національної гвардії, понад 1000 курсантів. Крім того, сформовано резерв із 1000 бійців спецпризначення.

— Уся територія області поділена на вісім зон нашого контролю. У райони прибудуть спеціальні працівники, які оперативно реагуватимуть на будь-які випадки правопорушень під час виборчого процесу, — повідомив Олег Бех.

Він також додав, що з 6 березня на Харківщині сформовано і працює координаційний штаб за участю поліцейських, рятувальників, міграційної служби, курсантів харківських вишів, задля моніторингу виборчого процесу в нашому регіоні.

Нагадаємо, на Харківщині сформовано 14 окружних виборчих комісій, 1681 виборча дільниця, із них близько 80 спеціальних (у в'язницях, лікарнях тощо).

Читайте також: Травмований учень на Балаклійщині. Школа та батьки розповіли всі подробиці інциденту