Посеред Московського проспекту риють велику траншею (ФОТО)

14.08.2015 06:55 Суспільство
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Реконструкцію тепломагістралі в Харкові, на Московському проспекті, планують закінчити до середини вересня.

Про це 13 серпня, в ході огляду ремонтних робіт, повідомив головний інженер КП «Харківські теплові мережі» Євген Зінченко. За його словами, зараз йде другий етап реконструкції. Під час першого труби замінили в районі лікарні № 2, а зараз міняють на ділянці - від поліклініки до злиття вулиці Плеханівської з Московським проспектом.

Євген Зінченко зазначив, що ця теплотраса експлуатувалася з кінця 1950-х - початку 1960-х років. Нові труби кладуть у пінополіуретановій ізоляції за сучасними технологіями, що дозволить збільшити термін експлуатації трубопроводу до 30 років і знизити тепловтрати в 2-2,5 раза, - повідомляє сайт Харківської міської ради. 



«Ця теплотраса забезпечує теплом 28 тис. людей. Завдяки реконструкції ми розширимо зону теплопостачання і підвищимо його надійність», - зазначив головний інженер ХТМ.

У свою чергу заступник директора Департаменту комунального господарства Віктор Власов повідомив, що з міського бюджету на реконструкцію теплотраси виділено 10 млн грн, 4,5 млн грн з них вже освоєні. Реконструкцію тепломагістралі планується закінчити до середини вересня.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта