Повінь у Грузії. Кількість жертв зростає

15.06.2015 06:22 Суспільство
Фото: rbc.ua/ Фото: rbc.ua/
За повідомленням Посольства України в Грузії, в ніч з 13 на 14 червня в Тбілісі в результаті сильної зливи та виходу з берегів річки Вірі була пошкоджена частина міської інфраструктури: затоплені зоопарк і кілька будинків.

За останніми повідомленнями, 14 червня на території столичного парку Мзіурі рятувальники виявили тіло дівчини, таким чином, число загиблих від повені в Тбілісі досягло 13 осіб, передає "Новости-Грузия" з посиланням на телекомпанію "Руставі-2". За різними даними, число людей, що пропали без вісті, досягло 24.

Пізно ввечері 14 червня Президент України висловив співчуття рідним і близьким загиблих в результаті повені в Грузії. Про це він написав у своєму Twitter.

"З глибокою скорботою сприйняв звістку про трагічні наслідки повені в Грузії. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих", - написав Петро Порошенко.

Повінь в Тбілісі сталася в ніч на неділю, після зливи небувалої сили. Стихія пошкодила дороги та інфраструктуру столиці. Затопило і зоопарк, в результаті чого багато тварин опинилися на волі. У зв'язку з цим жителям Тбілісі і гостям міста рекомендується без необхідності не залишати приміщення, особливо в центральних районах.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта