Пожежне депо відкрили під Харковом (Фото)

19.05.2017 14:35 Суспільство
Фото: ДСНС Фото: ДСНС

19 травня у смт Буди Харківської області за участю віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка, голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна та голови Харківської ОДА Юлії Світличної відбулося відкриття реконструйованої будівлі пожежного депо 67-го окремого державного пожежно-рятувального посту.

Крім того, до підрозділу, у якому працює 15 рятувальників, передано новий сучасний пожежний автомобіль на базі шасі МАЗ. Він закуплений за кошти державного бюджету у 2016 році.

У свою чергу голова ДСНС України Микола Чечоткін зазначив, що відкриття відремонтованого пожежного депо стало можливим завдяки підтримці Харківської районної ради. Саме за рахунок коштів, що були виділені з районного бюджету у 2015 році для рятувальників 67-го пожежного посту, придбано недіючу будівлю пожежного депо колишнього Будянського фаянсового заводу. А в 2016-му за фінансової підтримки органів районної влади проведена реконструкція даної будівлі пожежного депо на загальну суму 2 млн 500 тис. грн.

Юлія Світлична та Геннадій Зубко перевірили хід відновлювальних робіт у Балаклії

Очільник Служби та голова Харківської ОДА нагородили відомчими відзнаками ДСНС та облдержадміністрації представників Харківської районної влади та всіх, хто брав безпосередню участь у реконструкції будівлі пожежного депо. Також рятувальники ГУ ДСНС області отримали відомчі нагороди за оперативні дії під час ліквідації надзвичайних подій.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта