Працівники підприємства "Євроцемент-Україна" отримали матеріальну допомогу

15.06.2017 08:50 Суспільство
Адміністрацією підприємства виділено допомогу 45 працівникам, які постраждали в результаті вибухів на військовому арсеналі в місті Балаклія

Нагадаємо, 23 березня 2017 року близько третьої години ночі на території ч А1352, в місті Балаклія, Харківської області, стався сильний вибух, внаслідок якого почалася пожежа, яка спричинила детонацію боєприпасів. Понад 20 тисяч жителів були евакуйовані в безпечні населені пункти району та області.

За даними Балаклійської районної державної адміністрації в результаті надзвичайної ситуації на 65 арсеналі в Балаклійському районі було зруйновано і пошкоджено 392 будівлі. У багатоквартирному житловому фонді пошкоджено 117 будинків, з яких 4 підлягають знесенню. У приватному секторі - 228 будинків, 2 з них зруйновані повністю і не підлягають ремонту. Також пошкоджено 14 об'єктів соціальної сфери.

Серед постраждалих від вибухів і 45 співробітників ПрАТ "Євроцемент-Україна", у яких в результаті попадання снарядів пошкоджено будинки і квартири. Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації необхідно провести внутрішні ремонтні роботи, встановити нові вікна та двері замість вибитих вибуховою хвилею, відновити пошкоджену покрівлю тощо

Адміністрацією підприємства були виділені кошти для придбання будівельних матеріалів та проведення ремонтно-відновлювальних робіт в квартирах і будинках співробітників заводу, пошкоджених в результаті надзвичайної ситуації.

ПрАТ "Євроцемент-Україна" - один з найбільших виробників цементу в Україні та соціально відповідальна компанія.
Підприємство дбає про своїх співробітників, а також регулярно надає допомогу і підтримку соціальним і дитячим установам і незахищеним верствам громадян по всій Україні.

Автор: Администратор сайта