Пригоди наречених на реаліті-шоу "Чотири весілля" (ФОТО)

05.05.2014 12:09 Суспільство
фото надані героїнею фото надані героїнею
Взяти участь у проекті «Чотири весілля» харків'янка Юлія хотіла давно.

Дівчина дивилася попередні сезони телешоу, а коли її коханий запропонував одружитися, подала заявку на участь. Андрій був не проти.

– Він сам у мене телевізійник, і йому був цікавий такий досвід, – розповідає Юлія.
Робота в проекті розпочалася з підписання контракту. Учасники зобов’язувалися не розголошувати подробиць шоу до моменту виходу передачі в ефір. Не можна було відмовитися від зйомок свого весілля або не приїхати на свято до іншої учасниці. За порушення умов контракту передбачалися штрафи від 50 до 250 тис. грн.

Читайте також: Телешоу "Чотири весілля" зсередини. Чим незадоволена харківська учасниця

Ще однією складністю було формування учасниць у четвірки. Так, усі весілля мали відбутися приблизно в один і той самий час (у Юлії це був червень 2013 року). Причому не можна, щоб на один і той самий день припадали одночасно два свята. Також продюсери намагалися об’єднати в четвірки дівчат з різних регіонів України.
До свого весілля родина Олексієвих готувалася сім місяців. Юлія сама працює в цьому бізнесі, тому знає – чим раніше почнеш готуватися до весілля, тим дешевше вийде. Та попри це, зізнається: і у її свята були вади. Наприклад, декоратори не встигли як слід прикрасити майданчик для виїзної церемонії і зал ресторану. До речі, саме щодо ресторану й було чи не найбільше критики від інших учасниць. Дерев’яний зал здався дівчатам дуже темним.

– Я спеціально вирішила надмірно не прикрашати його, бо не хотіла забирати красу в цього шикарного дерев’яного залу, – пояснює Юлія. – Що стосується страв, які подавали, то все було бездоганно. Але на весіллі, окрім їжі, ще дуже важливими є напої. І якщо в мене була чеська горілка, італійське вино і грузинський коньяк, то на інших весіллях я боялася пити те, що подавали гостям.


Не сподобалася учасницям і сукня Юлії. Хоча в сюжеті це й не прозвучало, але на харків’янці було дизайнерське весільне вбрання. Дівчата ж оцінили його лише в 16 із 75 можливих балів.

Розкритикували й обряд, де свідок пив з туфельки нареченої. Мовляв, негігієнічно. Юлія пояснила, що ця традиція була ще на весіллі її матері. Ну а щодо гігієнічності, то перед тим, як налити у туфельку алкоголь, її вимили та продезінфікували.

Перший епізод, який показують телеглядачам, – це знайомство учасниць. Але, як виявилося, до зустрічі при камерах учасниці вже встигають познайомитися та скласти одна про одну перше враження.

– З дівчатами я познайомилася в Харкові. Наше весілля було першим, і перші зйомки починали саме в нас, – згадує Юлія. – Дівчат поселили в готелі, а я туди приїздила робити макіяж перед зйомками презентації нашої пари. Уже через кілька весіль, коли ми добре роззнайомилися, дівчата зізналися, що спершу я здалася їм стервом, але потім вони змінили свою думку.

Харків’янка каже, що всі дівчата їй тоді сподобалися, а з їх розповідей було зрозуміло, хто яке весілля планує і які козирі має.

Харків’янка, наприклад, не планувала ставити високих балів, проте не готова була виставляти й нулі з одиницями. Мало значення й те, яким весілля було за чергою.
– Інколи дівчата на першому весіллі занадто щедрі, а буває і навпаки. У моєму випадку був другий варіант, – вважає учасниця.

Інтриг як таких у своїй четвірці Юлія не помітила. А от до перемоги Марини з Вінниці харків’янка безпосередньо приклала руку, поставивши їй максимальні 50 балів за загальне враження. Зізнається, зробила це лише для того, щоб весільна подорож не дісталася кримчанці Ірині.

– Її весілля – це гра на публіку, не вистачило щирості. Крім того, вона ставила всім найнижчі бали. Цього не показали, але коли я відкрила альбом з оцінками, то побачила там лише одиниці, двійки та трійки. Це при тому, що вона всім розповідала, що ставить високі бали, – пояснює Юлія.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 49-50 від 26.04.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта