Приват24 підтвердив статус найкращого онлайн-банку України

Promo
18.05.2019 15:00 Суспільство
Приват24 є абсолютним лідером серед банківських цифрових сервісів на території країни та налічує понад 9 мільйонів користувачів.

Приват24 визнано найкращим інтернет-банком України в рамках національного рейтингу FinAwards-2019, де експерти та клієнти визначили найкращі продукти вітчизняного банківського сектора. ПриватБанк став найкращим у номінаціях «Інтернет-банкінг», «Найкраща кредитна картка VIP-класу», також експерти рейтингу відзначили ПриватБанк серед найбільш технологічних і мобільних банків.

«ПриватБанк завжди був і залишається найбільш інноваційною компанією банківського сектора, і причина успіху – у культурі інновацій в банку, – зазначила Христина Кармазіна, керівник напрямку E-commerce ПриватБанку. – За два роки роботи в новому статусі ми переписали бек, почистили портфель, запустили новий Приват24, Apple Pay, Google Pay, Privat Pay та ще десяток проектів на виході. Водночас на ринку жодних істотних змін не відбулося».

Приват24 є абсолютним лідером серед банківських цифрових сервісів на території України та налічує понад 9 мільйонів користувачів, у тому числі близько 7 мільйонів користувачів мобільного додатка Privat24.

Читайте також: В Україні запровадили пільговий продаж автобусних квитків через мобільний телефон