ПриватБанк доплачуватиме українцям за Apple Music, щоб здолати піратів

Promo
12.06.2019 17:33 Суспільство
Фото:blog.allo.ua Фото:blog.allo.ua
ПриватБанк доплачуватиме за передплату Apple Music. У разі оформлення пробної передплати Apple Music за 49 центів через Privat24 з оплатою карткою Mastercard банк виплатить кешбек у розмірі 50 грн. Унікальні умови діють тільки для клієнтів мобільного банку Приват24.

«Ми інвестуємо в те, щоб перемогти піратство в Україні, зробити споживання легального контенту модним, – говорить директор з інновацій ПриватБанку Єгор Аветісов. – Ми хочемо дати клієнтам спробувати, що таке Apple Music, наскільки це круто – слухати музику без реклами та обмежень, бачити, що слухають твої друзі».

«Mastercard в Україні активно працює на території музики: тільки за минулий рік ми разом із партнерами провели 7 музичних cashless-фестивалів. А цього року в компанії вперше з’явилася музична айдентика. Ба більше, дослідження Mastercard Passion Categories Research показало, що музика входить у топ-3 категорії passion для українців. Ми раді, що українці користуються офіційними музичними платформами, тому разом із партнерами хочемо підтримати цей тренд, запропонувавши користувачам приємний бонус – кешбек за передплату Apple Music карткою Mastercard», – підкреслила Наталія Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

Потрібно оновити Privat24, зайти в розділ Apple Music, відкрити доступ до сервісу та оформити акційну передплату на три місяці – як на відео.

Сервіс Apple Music дозволяє отримати доступ до 50 млн треків, кліпів, а також підкастів, радіо та рекомендацій. Прослуховувати музику з Apple Music можна як онлайн, так і офлайн на всіх пристроях Apple.

Читайте також:ПриватБанк перерахував до бюджету перший транш 4,5 млрд грн дивідендів за 2018 рік
Причетним до отруєння бджіл в Ізюмському районі загрожує кримінальне покарання