ПриватБанк оголосив 50 000 гривень винагороди за підривників банкомата у Харкові

Promo
26.06.2019 15:10 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 50 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які вночі 25 червня пограбували банкомат у Харкові.

Як повідомили в Службі безпеки банку, у Харкові невідомі зловмисники близько 3 години ночі з 24 на 25 червня за допомогою спецзасобів підірвали зовнішній банкомат ПриватБанку, який розташований у приміщенні супермаркету за адресою: проспект Перемоги, 70. Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, які знаходилися в банкоматі. Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники втекли. Співробітники СБ банку, слідчі поліції з’ясовують усі обставини злочину та встановлюють факти, що вказують на осіб, які можуть бути до нього причетні. Речові докази вилучено.

У результаті підриву вщент зруйновано зовнішній банкомат та приміщення, у якому він був розташований. Крім того, вибухом пошкоджено термінал ПриватБанку, якій знаходився всередині магазину. Розмір збитків банку встановлюється, але вже зараз можно сказати, що він складає сотні тисяч гривень. Постраждало й інше обладнання, що належить супермаркету та орендарям. 

ПриватБанк звертається по допомогу до можливих свідків злочину та осіб, які знають будь-яку інформацію, що допоможе встановити та затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна за телефонами: (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Читайте також: ПриватБанк оголосив нагороду за інформацію про підривників інкасаторського авто