ПриватБанк оновить автопарк інкасації

Promo
26.06.2018 12:45 Суспільство
ПриватБанк розпочав планове оновлення власного автопарку інкасації. Як повідомили в банку, для забезпечення своєчасного обслуговування клієнтів, мережі банкоматів і терміналів самообслуговування з 27 червня вводяться в експлуатацію 12 нових, броньованих за третім класом, автомобілів на базі Mercedes Sprinter 316 CDI KA.

«Нові авто адаптовані для роботи на українських дорогах, із підвищеним рівнем безпеки інкасаторів і вантажу, комфортним салоном, а також оснащені вмонтованим інкасаторським сейфом, що унеможливлює доступ інкасаторів і сторонніх осіб до цінностей на маршрутах», – зазначила перший заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук.

 Обладнання автомобілів повністю відповідає вимогам Національного банку України та світового рівня технологій безпеки. «У цих авто застосовується найсучасніша броня, яка дозволяє зробити автомобілі більш легкими і перевозити більше вантажів при забезпеченні необхідного рівня безпеки і комфорту людей», - зазначив Олександр Ляшенко, заступник директора компанії Reform, яка проводила бронювання і спецобладнання автомобілів.

До кінця року інкасаторська служба ПриватБанку отримає 80 нових авто, у найближчі три роки банк планує заміну всього автопарку з 240 автомобілів.