ПриватБанк продає три кілограми золота на тиждень

Promo
27.02.2019 13:52 Суспільство
Фото: privatbank-online.com.ua Фото: privatbank-online.com.ua
Клієнти ПриватБанку за минулий рік купили понад 131 кг золотих злитків провідних афінажних компаній світу.

Як повідомив керівник управління банківських металів ПриватБанку Максим Бродян, за перший рік активного виходу банку на ринок металів у середньому банк продавав клієнтам майже 3 кг золота на тиждень. Як правило, клієнти купують у банку класичні 100-грамові злитки, що «вкладаються» в законодавчі обмеження інвестування в дорогоцінні метали на рівні 150 тис. грн на день, і колекційні подарункові злитки від 1 грама до тройської унції.

— Золото — найвдаліший актив для диверсифікації заощаджень, бездоганна репутація «жовтого металу» забезпечує йому особливе становище серед інших активів як в усьому світі, так і в Україні, — зазначив Максим Бродян. — Якщо вірити прогнозам світових аналітиків, ціна на золото вже цього року може досягти позначки 1450-1500 доларів за тройську унцію. Наразі ціна — 1300-1320 доларів за тройську унцію.

Сьогодні ПриватБанк продає золоті злитки через Центри банківських металів (Київ, Дніпро, Краматорськ, Запоріжжя), а також мережу центрів обслуговування VIP-клієнтів по всій Україні. З початку 2019 року, крім колекційних злитків, сертифікати на які оформлено в стилі пір року, ПриватБанк відкрив продаж дорогоцінних монет австралійського монетного двору. Додаткова інформація та ціни на банківські метали — на www.pb.ua/zoloto.