ПриватБанк продовжить активну діджиталізацію своїх послуг і фінансових сервісів

Promo
11.04.2019 15:00 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
Про це повідомив ІТ-директор банку Андрій Гриценюк.

ПриватБанк продовжить активну діджиталізацію своїх послуг і фінансових сервісів, які давно вже вийшли за межі класичного банкінгу та формують в Україні нову цифрову екосистему на стику фінансових послуг, ритейлу та е-комерс.

За словами ІТ-директора ПриватБанку Андрія Гриценюка, сьогодні одним із завдань технологічного менеджменту банку є завершення процесу структурування та оновлення базових технологічних комплексів банку, що з урахуванням значного зростання обсягу транзакцій, у тому числі й цифрових, дозволить забезпечити стабільність роботи сервісів із запасом на кілька років уперед. Головним же пріоритетом команди менеджменту ПриватБанку залишається розвиток інновацій та всебічна підтримка унікальної команди розробників та ІТ-спеціалістів банку.

– ПриватБанк залишається найважливішим гравцем на глобальному ринку фінтеху, це унікальна команда та досвід, що забезпечують ПриватБанку лідерство на українському ринку та диктують ринку тренди його розвитку, – зазначив Андрій Гриценюк. – Головним моїм завданням як ІТ-директора буде створення найбільш комфортних умов як для базової команди розробників, так і для команд внутрішніх стартапів.

Нагадаємо, 18 лютого 2019 року Наглядова рада прийняла відставку Олександра Дрелінга, члена правління ПриватБанку з питань інформаційних технологій. Новим членом правління ПриватБанку з питань інформаційних технологій було затверджено Андрія Гриценюка.

Андрій Гриценюк понад 18 років працює в ІТ-сфері, керував технологічними підрозділами як у банках (АКБ «Укрсоцбанк», Райффайзен Банк Аваль, Платинум Банк, Національний банк України), так і в технологічних компаніях (Luxoft і B2B SOFT). До переходу в ПриватБанк Андрій Гриценюк працював на посаді директора з виробництва (Director of delivery) компанії B2B SOFT, де відповідав за розробку й експлуатацію систем.

Читайте також: ПриватБанк потрапив до рейтингу найкращих роздрібних банків світу