ПриватБанк роздав чергову партію смартфонів

22.05.2017 11:00 Суспільство
У ПриватБанку підбили підсумки першого етапу вже традиційної акції “Смартфон за комуналку”.

Переможцями квітня “Смартфон за комуналку” стали 25 клієнтів із усіх регіонів України. У Харкові цінний приз отримала Марина Опалева.

Учасниками акції вважаються всі клієнти ПриватБанку, які з 1 квітня до 30 червня 2017-го оплачують комунальні послуги з картки MasterCard в Інтернет-банку Приват24 (веб-версія або мобільний додаток) протягом одного місяця на загальну суму від 500 грн. Реєструватися в акції або робити додаткові фінансові витрати не потрібно. Переможці визначаються випадковим чином у три етапи (раз на місяць). Щомісяця розігруються 25 сучасних популярних смартфонів. Один клієнт може виграти 1 смартфон за весь період акції.

“Коли мені зателефонували і повідомили про виграш, я не повірила, - ділиться враженнями переможець із Харкова Марина Опалева. - Але коли дізналася, що ніяких додаткових умов немає, оплачувати смартфон не потрібно - треба лише прийти і забрати приз, я зрозуміла, що це не шахрайство і не розіграш. Дуже приємно, що ПриватБанк так цінує та заохочує своїх клієнтів!”.

До слова, Марина - майже ідеальний клієнт ПриватБанку. До 2005 року вона перепробувала кілька фінансових установ країни. А після переходу до ПриватБанку зрозуміла - це найкраще, що вона бачила. Тільки тут вона отримала потрібний їй кредит, тільки з картами ПриватБанку вона може зручно подорожувати за кордоном, тільки електронні сервіси банку дозволяють швидко та просто вирішувати всі фінансові питання.

“Важко згадати, якими послугами ПриватБанку я не користуюся, - продовжує Марина. - Квитки на транспорт та концерти, оплата комунальних послуг та товарів в Інтернет-магазинах, перекази, депозит, золота кредитна картка… Зараз дуже сподіваюсь на те, що скоро можна буде замовити біометричний закордонний паспорт через Приват24”.
Марина Опалева підприємець ІТ-напрямку. Добре знає можливості електронних сервісів і активно їх використовує. Наголошує, що це дуже економить час та гроші.

“Оплачувати у нас комунальні, та будь-які інші послуги дуже просто, - розповідає керівник напрямку “Платежі та перекази” ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. - У Приват24 це можна робити не виходячи із дому. Зараз активно впроваджується технологія “Платежі за QR-кодом”. Тут, взагалі, не треба заповнювати реквізити, суми оплати чи заборгованості. Достатньо відсканувати QR-код з квитанції і зарахування грошей відбудеться миттєво”.
Акція “Смартфон за комуналку у Приват24” продовжується. До 30-го червня ще 50 сучасних смартфонів чекають на переможців. У Харківській області за перший місяць акції через ПриватБанк за комунальні послуги розрахувалися 312 151 клієнт. З них у веб-версії Приват24 - 202 854 платежі, у мобільній версії Приват24 - 29 749. У Харківському регіоні 75% оплат за “комуналку” проходить через П24.

Автор: Администратор сайта