ПриватБанк та Ria запустили перекази з Польщі в Україну через банкомати Euronet

Promo
21.06.2019 14:30 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
Банкомати Euronet у Польщі заговорили українською мовою та почали відправляти перекази в Україну.

Компанія Ria та ПриватБанк запустили новий сервіс, який дозволить мільйонам українців, що знаходяться на заробітках в Польщі, відправляти перекази додому через більше ніж 8000 банкоматів Euronet.

Відправити грошовий переказ Ria з Польщі до України можна без відвідування відділень банку, через мобільний додаток My Ria з внесенням коштів в банкоматі Euronet. Додаток My Ria Euronet дозволяє ініціювати грошові перекази з мобільного телефону, перевірити стан операцій і знайти найближчий банкомат мережі.  В Польщі 8000 банкоматів Euronet з можливістю вибору української мови, банкомати Euronet приймають банкноти, випущені Польським національним банком, номіналом від 10 до 500 злотих.

Для відправки переказу треба завантажити додаток My Ria (Play Market, App Store), зареєструватися та зробити транзакцію. Для завершення переказу залишається відсканувати штрих-код у найближчому банкоматі Euronet та оплатити транзакцiю карткою або готівкою. Отримати перекази Ria з Польщі можна як в Євро, так і доларах США. Виплата переказу в Україні доступна за контрольним номером у будь-якому каналі ПриватБанку — як онлайн, так й у терміналах самообслуговування, банкоматах та відділеннях банку.

Читайте також: ПриватБанк оголосив нагороду за інформацію про підривників інкасаторського авто