ПриватБанк виплатить по 100 000 гривень за інформацію про підривників банкоматів у Харківській області

Promo
19.07.2019 14:31 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди по 100 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які вночі 19 липня підірвали 2 банкомати у Харкові та Харківській області.

Як повідомила служба безпеки банку, у передмісті Харкова у П’ятихатках по вулиці Вольтера невідомі зловмисники близько 4-ї години ночі на 19 липня за допомогою спецзасобів підірвали банкомат ПриватБанку, який розташований у приміщенні відділення банку. Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, які знаходилися в банкоматі. Цієї ж ночі о 4:20 пролунав ще один вибух банкомата у Люботині на вул. Т. Шевченка, де зловмисники встигли втекти до прибуття наряду охорони. Співробітники СБ банку, слідчі поліції з’ясовують усі обставини злочинів та встановлюють факти, що вказують на осіб, які можуть бути до них причетні. Речові докази вилучено.

У результаті підриву вщент зруйновано банкомати та суттєво ушкоджені приміщення, у яких вони були розташовані. 

ПриватБанк звертається по допомогу до можливих свідків злочину та осіб, які знають будь-яку інформацію, що допоможе встановити та затримати зловмисників. Передбачена винагорода – 100 000 гривень. Передати інформацію в банк можна телефонами: (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Читайте також: Кіберзлочинці, які зламували банкомати ПриватБанку, отримали вироки