ПриватБанк визнано першим українським HR-брендом

Promo
09.12.2018 13:45 Суспільство
ПриватБанк визнано одним з найкращих українських брендів на ринку праці за підсумками щорічного конкурсу HR-brand Ukraine 2018, який проводить HeadHunter Україна.

Інноваційний освітній проект «Онлайн-практика» цього року приніс ПриватБанку перше місце в номінації «Україна» та перемогу за підсумками голосування номінантів конкурсу.

 – Про ефективність роботи проекту «Онлайн-практика» говорить хоча б той факт, що за її допомогою сьогодні банк набирає до третини нового персоналу до наших відділень та контакт-центрів на масові професії з більш ніж 600 навчальних закладів України, – говорить керівник Дирекції з HR та корпоративного управління ПриватБанку Олена Гавура. – Крім можливості потрапити до кадрового резерву ПриватБанку, практика допомагає студентам навчатися комфортніше та за бажання отримати нові знання та навички в затребуваних на ринку праці професіях.

Онлайн-практика – це інноваційна система проходження практики, що дозволяє отримати реальні знання та практичні фахові навички з фінансів та інших спеціальностей, не витрачаючи часу на пересування містом і паперові формальності. Студенти-практиканти можуть самостійно планувати період і місце занять, навчатися в будь-якій точці світу, де є вихід в Інтернет, опановувати цікаву й сучасну теоретичну програму та виконувати практичні операції. За результатами практики студенти отримують офіційний сертифікат з оцінками, а найуспішніші – пропозиції актуальних вакансій у ПриватБанку.

Премія «HR-бренд» – нагорода, яку щорічно вручають найбільш успішним роботодавцям. У конкурсі щорічно беруть участь понад 40 компаній з усіх індустрій, комерційного та державного секторів.

Читайте також: Осінній транш «теплих» кредитів ПриватБанку отримали 223 ОСББ