“ПриватБанк впроваджує унікальні банківські сервіси, яким заздрять навіть європейські банки”, - директор ПриватБанку у Харківській області

20.06.2017 09:30 Суспільство
Директор регіонального управління у Харківській області Андрій Терещенко розповів про сучасні банківські сервіси, які останнім часом впроваджує банківська установа.

“Після переходу у державну власність ПриватБанк залишається найбільшим системним банком України з кращими показниками у багатьох напрямках, - підкреслює Андрій Терещенко. - Більше того, тепер у банка відкрилися нові можливості. Державний статус дозволяє приймати на депозит вільні кошти місцевих громад. У Харківській області з початку року державні організації та установи розмістили у ПриватБанку майже 460 000 000 гривень. Також ПриватБанк долучився до державної програми “Теплі кредити” і зараз активно допомагає мешканцям регіону проводити тепломодернізацію власних осель та багатоквартирних будинків. За два попередніх місяці банк видав 8 тисяч таких кредитів, і динаміка продовжує зростати”.

Активно банк підтримує малий та середній бізнес. За унікальною програмою “КУБ” протягом року в Україні проінвестовано майже 12 000 проектів на 70 000 000 грн. Тільки у Харківській області кредити отримали більше 1000 підприємців, кожен у середньому по 150 000 грн. А три місяці тому запрацювала аналогічна програма для аграріїв - “АгроКУБ”. На Харківщині нею вже скористалися 36 фермерів, які на вигідних умовах отримали кредитів на 5 500 000 грн.

“Після того, як ми побачили попит на агрокредити, ми змінили у кращу сторону умови їх видачі, - продовжує Андрій Терещенко. - Ми збільшили суми кредитування і зменшили відсотки. Таких сприятливих умов не пропонує жодний український банк”.

Попереду всіх ПриватБанк і у справі впровадження сучасних цифрових банківських технологій. У деяких містах України через сервіс Приват24 вже можна замовити внутрішній біометричний паспорт. З'явилася можливість проводити будь-які оплати за допомогою QR-коду. Швидка та зручна технологія виключає помилки. У Харківській області за QR-кодом вже можна сплачувати комунальні та інші послуги. 11 великих міст України використовують цю технологію при оплаті проїзду у громадському транспорті. Для перевізників впровадження оплати за QR-кодом нічого не коштує.

На запитання журналістів про те, коли ж така можливість з'явиться і у харків'ян, Андрій Терещенко відповів: - “Банк готовий до роботи вже сьогодні. Ідуть переговори із міськими перевізниками. Якщо не цього року, то у наступних і наші пасажири громадського транспорту зможуть їздити без паперових квитків. Прогрес зупинити неможливо”.

Автор: Администратор сайта