ПриватБанк за виробничу практику дарує смартфони

Promo
05.07.2018 09:52 Суспільство
Третьокурсниця Харківського національного університету архітектури та будівництва Юлія Рибіна стала стотисячною студенткою, яка успішно завершила курс онлайн-практики у ПриватБанку.

З цієї нагоди дівчина отримала від банку сучасний та дуже корисний гаджет. Студентка до останнього не вірила у свою удачу. Хоча потім пожартувала, що це так розпорядилася доля.

«Коли проходив розподіл направлень на практику, я була відсутня, розповідає Юлія Рибіна.   Через час з'явилася на заняття, а всі мої однокурсники вже збиралися на практику у різні фінустанови Харкова. Я могла залишитися взагалі без цього заліку. Але допоміг мій брат. Він колись проходив онлайн-практику у ПриватБанку і запропонував мені цей варіант. Вибору не було зареєструвалася на практику у Приват».

Юлія Рибіна свідомо наближається до своєї мети   стати банкіром. Вона вже закінчила технікум за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Продовжує навчання в університеті на факультеті «Банківська справа». За словами Юлії, відразу після реєстрації на онлайн-практику вона зрозуміла, як їй пощастило. Для проходження курсу не треба нікуди ходити. Немає ліміту часу на завдання. Можна працювати хоч вдень, хоч вночі з дому, з університету, навіть із кафе.

«Я швидко впоралася зі всіма завданнями, набрала 97 балів із 100 можливих, продовжує Юлія. Тим часом мої однокурсники продовжували ходити на нудні заняття в інші банки. Вони мені просто заздрили. До речі, дехто з них виявив бажання додатково пройти онлайн-практику і у ПриватБанку. Я їм дала маленьку інструкцію, як це зробити».

Пройти онлайн-практику в ПриватБанку можуть студенти будь-яких українських вишів. Відвідувати банк при цьому не потрібно. Теоретичний та практичний курси проходять онлайн при наявності Інтернету. Ніхто не обмежує ані кількість виконаних завдань, ані час їх виконання. Теоретична частина складається з 10 модулів, які спрямовані на поглиблене вивчення банківських продуктів. У практичній частині потрібно виконати 5 завдань із закріплення теорії. Тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку. Після проходження практики видається електронний сертифікат, в якому вказані результати і факт проходження практики. Кращих випускників може чекати перше робоче місце у ПриватБанку. Зареєструватися для проходження онлайн-практики можна на сайті practice.privatbank.ua.

«ПриватБанк активно і системно працює зі студентами, розповідає керівник напрямку трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. Ми регулярно беремо участь в ярмарках вакансій, запрошуємо групи на екскурсії до нашого банку, надаємо можливість пройти практику, ініціюємо проведення та беремо участь в науково-практичних конференціях на банківську тематику. Всім, хто проходить онлайн-практику, розповідаємо про можливість працевлаштування і побудови кар'єри в ПриватБанку».

«Я дуже рада, що узнала ПриватБанк і з цієї сторони, говорить Юлія Рибіна. А коли дізналася про такий коштовний подарунок за проходження виробничої практики, взагалі була у шоці. Сподіваюся, що це тільки початок моєї співпраці з банком. Думаю, що буду там працювати. Так само, як і мій брат».

Лише за останні три місяці у ПриватБанк Харківської області було працевлаштовано 12 молодих спеціалістів. Всі вони проходили онлайн-практику у цьому ж банку.