Про погоду на вихідні розказали синоптики

02.12.2016 14:30 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Цими вихідними на Харківщині очікують різке погіршення погодних умов.

 Тому синоптики та служба автомобільних доріг радять водіям бути обережними, планувати на світлу пору доби дальні поїздки та, за можливістю, обмежити пересування автомобільними дорогами загального користування у нічний час.

- Ми очікуємо складні погодні умови, починаючи з 2 грудня, які продовжаться і наступного дня, -  розповіла завідуюча сектором метеорологічних прогнозів Харківського регіонального центру з гідрометеорології Євгенія Ляшенко. - Також 3 грудня протягом доби прогнозують сильний мокрий сніг та заметіль, а також налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах. Місцями можуть бути снігові замети.

На вихідних пориви вітру досягатимуть  15-20 м/с, а температура складе 3 - 8 градусів морозу вночі та 7-8 градусів морозу вдень.

 За прогнозами синоптиків, негода почне відступати 4 грудня. Тоді почнеться  поступове зменшення інтенсивності осадків.

Карантин оголошено в школах Первомайського

Нагадаємо, дорожники та працівники ДСНС почали готуватися до ускладнення погодних умов у регіоні, отримавши попередження від гідрометцентру. У Службі автодоріг Харківської області посилили чергування та підготували техніку для розчищення снігових переметів. У ГУ ДСНС України в Харківській області проінформували, що при істотному погіршенні погодних умов підрозділами служби в регіоні будуть розгорнуті пункти обігріву.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта