Проїзд Рогатинський тимчасово перекриють

17.10.2016 13:25 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Рух транспорту по проїзду Рогатинському, на ділянці від вулиці Клочківської до провулка Іванівського, буде заборонено з 8:30 до 18:00 18 та 20 жовтня.

Це пов'язано з ремонтними роботами на трамвайних коліях. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Раніше планувалося, що заборона діятиме 17 і 19 жовтня, але, у зв'язку з технологічною необхідністю, рух у ці дні не змінюватиметься.

На період проведення робіт автобуси у напрямку до Бурсацького узвозу здійснюватимуть об'їзд наступним чином:

№221е, 278е (в бік Південного вокзалу): вул. Клочківська - Бурсацький узвіз - вул. Різдвяна - вул. Коцарська і далі за маршрутом;
№221е (в бік Олексіївки): вул. Дмитрівська - вул. Чоботарська - пров. Піскунівський - вул. Піскунівська - Бурсацький узвіз - вул. Клочківська і далі за маршрутом;
№278е (в бік селища Жуковського): вул. Різдвяна - Бурсацький узвіз - вул. Клочківська і далі за маршрутом.

Також з 8:30 до 18:00 18 і 20 жовтня буде заборонений рух трамваїв по вул. Великій Панасівській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до пров. Лосівського, у пров. Лосівському, пров. Піскунівському, Рогатинському проїзді, вул. Клочківській, на ділянці від проїзду Рогатинського до Клочківського узвозу. У цей час рух трамваїв буде організований наступним чином:

№20: Південний вокзал - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - вул. Клочківська - пр. Перемоги.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта