Режим роботи харківської підземки буде змінено

22.02.2017 11:28 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Робота Харківського метрополітену та іншого міського пасажирського транспорту в ніч з 23 лютого на 24 лютого буде подовжена до 2:00.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням на стадіоні «Металіст» футбольного матчу між ФК «Шахтар» (Донецьк) і ФК «Сельта» (Іспанія).

З 20:00 23 лютого до особливого розпорядження Головного управління Національної поліції в Харківській області для входу/виходу будуть закриті станції метро «Спортивна» та «Метробудівників».

Рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмова і вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Лебединського - буде заборонено з 19:00 23 лютого до 2:00 24 лютого.

До 3:00 24 лютого від станцій метрополітену ходитимуть маршрутки, трамваї та тролейбуси.

Кінцева зупинка автобусів № 68е і 232е зміниться: висадка та посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці ст. м. «Проспект Гагаріна».

Шлях проходження автобуса № 260е буде скорочений таким чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева»; висадка і посадка пасажирів буде здійснюватися на зупинці ст. м. «Завод ім. Малишева».

Інші автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку так:

- № 244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

- № 251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Рух трамваїв по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії - буде заборонено з 19:00 23 лютого до 1:30 24 лютого.

Трамвай № 5 курсуватиме так: вул. Одеська - вул. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта