Рух транспорту в Харкові буде обмежено. Список адрес

13.05.2016 14:40 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі

Рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Енергетичної до вул. Морозова, по смузі руху в бік Корсиківського шляхопроводу - з 8:00 14 травня до 22:00 15 травня заборонено. Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано з реконструкцією проспекту. Об'їзд закритої ділянки буде організовано по вул. Плеханівській.

У цей час автобус № 227е курсуватиме так: пр. Московський - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Московський і далі за маршрутом.

Крім того, в ці ж дні буде заборонено рух тролейбусів по пр. Московському - на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. "Площа Повстання".

У зв'язку з цим тролейбус № 13 змінить свій маршрут таким чином: парк "Зустріч" - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. "Московський проспект".

Рух транспорту по пр. Маршала Жукова, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до Садового проїзду, буде закрито завтра, 14 травня, з 8:00 до 22:00. Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано з капітальним ремонтом проїжджої частини пр. Маршала Жукова.

У цей час автобус № 18е курсуватиме так: пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - вул. Садово-паркова - бульвар Жасміновий (непарна сторона) - пр. Маршала Жукова і далі по маршруту.

Також буде заборонено рух тролейбусів по пр. Маршала Жукова, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Танкопія.

Тролейбус № 1 ходитиме в такий спосіб: розворотне коло "Ст. М." Маршала Жукова "- пр. Маршала Жукова - вул. Танкопія - вул. Харківських Дивізій - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло "28 м/р".

Видобуток газу на Харківщині набирає обертів: перспективи і доходи

Рух транспорту в пров. Власовському, по вул. Храмовій та вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Польової, буде заборонено з 19:00 до 21:30 завтра, 14 травня. Це пов'язано з проведенням футбольного матчу між ФК "Металіст" (Харків) і ФК "Динамо" (Київ), повідомили в міськраді.

Також буде заборонено виїзд транспорту з вул. Державінської на вул. Плеханівську.

На цей період автобуси здійснюватимуть об'їзд закритих вулиць наступним чином:

№ 244е (у напрямку до пр. Московському): пр. Гагаріна - вул. Молочна і далі за маршрутом; (у напрямку до пр. Гагаріна): пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;
№ 251е (у напрямку до вул. Морозова): пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом; (у напрямку до центру): вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - пров. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Молочна - вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;
автобус № 260е скоротить шлях руху і змінить кінцеву зупинку в такий спосіб: вул. Плеханівська - ст. м. "Завод ім. Малишева", при цьому висадку і посадку пасажирів здійснюватиме на зупинці "Ст. м." Завод ім. Малишева ".

Рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул. Польової до вул. Мефодієвської при русі в бік вул. Соїча, буде закрито з 9:00 до 17:00 14 травня і 16-20 травня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій на Московському проспекті. Об'їзд ділянки здійснюватиметься по вулицях Польовій та Плеханівській з виїздом на Московський проспект.

На час робіт буде організовано односторонній рух транспорту по вул. Польовій, на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської при русі в бік вул. Плеханівської.

Також будуть внесені зміни в організацію дорожнього руху на перехресті вул. Морозова - вул. Плеханівська, де проїжджа частина вул. Плеханівської стане головною по відношенню до вул. Морозова, яка стане другорядною.

На час проведення робіт буде заборонено рух трамваїв по пр. Московському, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Кошкіна.

Також з 9:00 до 17:00 14 травня і 16-20 травня від пл. Героїв Небесної Сотні до вул. Енергетичної не їздитимуть тролейбуси. Рух тролейбуса № 13 буде організовано за таким маршрутом: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта