Рятувальники «реанімували» лікарню в Люботині

19.11.2015 09:15 Суспільство
Фото: kharkiv.mns.gov.ua Фото: kharkiv.mns.gov.ua
Вночі в Люботинській лікарні зненацька зникло світло. Пацієнтів, які перебували на апараті штучного дихання, рятували мнсники.

Вчора вночі в Люботинській лікарні сталося аварійне відключення електроживлення. Під загрозою опинилося життя пацієнтів хірургічного відділення, які перебували на апараті штучного дихання. На допомогу лікарям прибули рятівники. Вони під’єднали електроживлення від бензогенератора, чим забезпечили безперебійну роботу апаратів на штучному диханні у хірургічному відділенні. Через 20 хвилин електропостачання у лікарні було відновлено.

- 18 листопада о 22:20 до служби порятунку надійшло повідомлення про аварійне відключення електроживлення у міській лікарні міста Люботин. Оскільки пацієнти хірургічного відділення перебували на апараті на штучному диханні, необхідне було термінове підключення до електроживлення. До місця надзвичайної події негайно виїхало відділення служби порятунку з Ленінського району міста Харкова, - повідомляють у відділі зв'язків з громадськістю ГУ ДСНСУ в Харківській області.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта