Щорічна виставка собак стала Парадом тварин

28.09.2015 08:03 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Свято собачої грації, краси, і розуму організував для городян і гостей Харкова Міжнародний благодійний фонд "Фонд Олександра Фельдмана" в цю неділю

Виставку чотирилапих провели під відкритим небом стадіону "Сонячний". Показати відмінну дисципліну, підтягнуту фізичну форму і, звичайно ж, поборотися за пальму першості прийшли сотні собак. Оцінювати вміння та зовнішні дані братів наших менших прибули кращі фахівці з України та близького зарубіжжя. Всього ж захід відвідало понад 25 тисяч чоловік.

Поки хвостаті атлети слухняно долали дистанції, а їх власники ділилися цінним досвідом, гостей свята чекала насичена святкова програма. Наймолодші відвідувачі та їхні батьки могли взяти участь у творчих майстер-класах з мехенді і ліпленні з глини, позбавитися на захоплюючих атракціонах, позмагатися в інтерактивних конкурсах з героями мультфільмів та казок, насолодитися шоу мильних бульбашок і звичайно ж поспілкуватися з тваринами Фельдман Екопарк, які під час свого традиційного Параду відвідали свято. Мавпи, верблюди, какаду, тхори, пелікани, кози і гігантські коти стали головними героями фотосесій.

Так само на території стадіону працювали фотозоні, де абсолютно всі бажаючі могли зробити знімок на пам'ять.

Весь свято юні обдарування супроводжували своєю музикою, танцями і ілюзіон уявленнями. А для цінителів зовсім вже таємного і дивного працював мобільний планетарій.

Головний творчий приз припасла для гостей дитячо-юнацька студія "Старий цирк". Молоді таланти показали свої найкращі номери в повітрі і на землі, вразивши гостей складними і небезпечними трюками.

Завершили грандіозне свято тварин нагородженням чотирилапих чемпіонів.
 Переможці поповнили свої полки цінними кубками, інших же учасників чекали заохочувальні смачні призи.

Організатор заходу, народний депутат, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман пообіцяв, що це не остання зустріч і відтепер виставка стане доброю традицією для харків'ян і їх улюблених вихованців.
«Ми проведемо спільний багатотисячний Парад тварин в Харкові, щоб показати, не дивлячись на війну і конфлікти в Україні, що в житті наших земляків залишається місце для любові до тварин, і ця любов об'єднають суспільство і робить його добрішим і людяніше», - зазначив Олександр Фельдман.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта