Школярі з Харківщини отримали шанс поїхати до LEGOLAND у Німеччину

Promo
16.01.2019 15:00 Суспільство
ПриватБанк оголосив переможців першого етапу акції для дітей — «Вирушайте в подорож до LEGOLAND® у Німеччині». Подарунки отримали і сімнадцять школярів Харківщини.

Акція триває з 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року. У цей період ПриватБанк і Mastercard щомісяця розігрують 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків. А головним призом стане подорож до LEGOLAND® у Німеччину для всієї родини.

За умовами акції дітям потрібно мати Картку Юніора Mastercard, зареєструватись на сайті та розрахуватись карткою на суму не менше 20 гривень. Кожен чек на 20 гривень збільшує шанси на подарунок та на головний приз  подорож до Німеччини. Сьогодні учасників акції більше 17 тисяч. А 350 юніорів уже отримали перші подарунки.

— Банк і платіжна система таким чином заохочують дітей вчитись і підвищувати свій рівень фінансової грамотності  планувати свій бюджет, вміти безпечно здійснювати банківські операції, знати, як заощаджувати і як накопичувати,  розповідає керівник напрямку ЮніорБанк ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова.  Саме з такою метою ПриватБанк регулярно проводить безкоштовні заняття у бізнес-школі, квести, екскурсії, уроки підвищення фінансової грамотності у кожній області України.

Картка Юніора  це перша безкоштовна банківська картка для школярів. Розраховуватися карткою за товари та послуги можно швидко та зручно у торговельній мережі та в Інтернеті, у шкільній їдальні та кінотеатрі, у громадському транспорті та за кордоном.
Для оформлення картки потрібні: 

- свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні);
- довідка ІПН (обов’язково для дітей з 14 років);
- електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років) або загальногромадянський паспорт (з 16 років);
- наявність у батьків картки ПриватБанку та особистого номера телефону в дитини.

Отримати Картку Юніора для своєї дитини, записатись на екскурсію чи у бізнес-школу можна у будь-якому відділенні ПриватБанку в Харківській області.

Читайте також: Рятувальники попередили про небезпеку під час святкувань цими вихідними

Автор: Тетяна Лісна