Скільки харків'ян на свята відпочили за кордоном. Статистика

14.01.2014 14:09 Суспільство
http://blog.msmstudy.com/ http://blog.msmstudy.com/
За 10 перших днів 2014 року за кордон з Харкова літали 15 тис. чоловік.

Як “СК” повідомили у ГУ Міндоходів Харківської області, така кількість пасажирів пройшла митний контроль в пункті пропуску «Харків-аеропорт» за перші 10 новорічних днів.

Цього року «повітряних подорожуючих» на новорічні та різдвяні свята побільшало на 30%. Минулого року за першу декаду січня митний кордон в пункті пропуску для повітряного сполучення перетнуло трохи більше 11 тисяч громадян.

Кількість пропущених літаків також збільшилась: 156 у порівнянні з 122 минулого року.
Начальник Харківської митниці Міндоходів Олег Орлов зауважив, що незважаючи на суттєве збільшення пасажиропотоку, митний контроль проводився з дотриманням часових нормативів. Так, проходження митного контролю одним пасажиром займало не більше 2-3х хвилин.

Начальник митниці нагадав, що проектна пропускна спроможність Міжнародного аеропорту «Харків» складає 15,5 тис.осіб та 34 літаки. Середньодобова інтенсивність пропуску становить 1486 громадян та 15 літаків.

На свята Харківський аеропорт забезпечував міжнародні перельоти до Російської Федерації, Туреччини, Австрії, Єгипту, ОАЕ, Польщі, Чехії, Болгарії, Чорногорії, Грузії, Азербайджану, Фінляндії, Ізраїлю, Франції.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта