Слобожан запрошують відвідати Шацькі озера на Волині

04.10.2017 15:05 Суспільство
Фото: visittoukraine.com Фото: visittoukraine.com
Починаючи з 2 листопада, "Укрзалізниця" запускає новий поїзд № 127/128 Ковель - Харків, який з'єднає західні та східні регіони України.

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

У складі поїзда передбачено 8 плацкартних і 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме за графіком через день по парних числах у напрямку Ковель - Харків і по непарних числах - назад.

Поїзд № 127/128 Ковель - Харків слідуватиме через станції Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т. Шевченка, Знам'янка, Кременчук, Полтава-Південна - всього близько 30 населених пунктів.

Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10. У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття в Ковель о 10:18.

Також повідомляється, що продаж квитків на цей поїзд вже відкритий, купейні квитки коштують від 254 гривень, а плацкартні - від 155 гривень.

- Думаю, що з призначенням поїзда ще більше відпочиваючих з Слобожанщини відвідають туристичні об'єкти Полісся і Волині, в тому числі перлину Західної України - Шацькі озера, - заявив керівник ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

За його словами, потяг 127/128 Ковель - Харків - це перший з низки поїздів, курсування яких буде призначено в цьому році. Він також зазначив, що "Укрзалізниця" готує такі нові напрями: Івано-Франківськ - Костянтинівка, Одеса - Лисичанськ, Одеса - Харків, Київ - Солотвино, Чернігів - Івано-Франківськ, Одеса - Рахів, Ужгород - Лисичанськ.

Читайте також: Один з вестибюлів харківської підземки буде закритий

Максим Грек

Автор: Администратор сайта