Сьогодні всі борги по зарплатам харківським бюджетникам мають погасити

20.12.2013 07:40 Суспільство
http://m.newsru.com/ http://m.newsru.com/
Президент України Віктор Янукович доручив Прем'єр-міністру України Миколі Азарову та головам облдержадміністрацій до 20 грудня 2013 року погасити заборгованість з заробітної платні та виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням.

Про це йдеться в дорученні Президента України за результатами зустрічі з представниками Українського союзу промисловців і підприємців та Федерації професійних спілок України, передає УНН.

"Азарову, Могильову (голові Ради міністрів Криму Анатолію Могильову) ,головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій ужити в установленому порядку заходів щодо погашення заборгованості з виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, недопущення в подальшому утворення такої заборгованості. Термін - 20 грудня 2013 р.", - йдеться у документі, про який стало відомо 13 листопада.

Крім того, В.Янукович доручив забезпечити вжиття за участю Генеральної прокуратури України невідкладних заходів щодо своєчасної оплати праці працівників і погашення заборгованості з виплати заробітної плати, взяти під особистий контроль здійснення цих заходів.

Крім того, Президент доручив до 20 грудня погасити борги з виплат за загальнообов'язковим держсоцстрахуванням та не допускати в подальшому утворення такої заборгованості.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта