Солодко і весело: що можна приготувати на Halloween

Promo
22.10.2018 15:30 Суспільство
Наближається Halloween – веселе свято з безліччю цікавих традицій. Готові дивувати друзів і рідних?

Окрім виготовлення світильників із гарбузів і перевдягання у карнавальні костюми, прийнято готувати оригінальні страви. Вони повинні мати моторошний вигляд, але при цьому бути смачними. 

Прості закуски

Оптимальний варіант хеловінської вечірки – фуршет, тому легкі салати та закуски, які можна поділити на невеличкі порції, стануть у пригоді. Хот-дог вийде «жахливо» смачним, якщо із сосисок з одного боку зрізати шкірку, тим самим надавши їм схожості з пальцями. Фаршировані яйця миттєво перетворюються на містичний смаколик, якщо зверху на жовток покласти павука з маслини. А з коктейльної соломинки, твердого сиру та зеленої цибулі можна зробити відьомську мітлу.

Десерти

Печиво з додаванням тертого гарбуза и темного шоколаду має неповторній смак і сподобається як дорослим, так і дітям. Випікайте його у вигляді світильників Джека або облич монстрів. Стандартна біла хмарка безе може стати грайливим привидом, якщо розмалювати її за допомогою кондитерських інструментів.

Мафіни – безмежне поле для вашої фантазії. Зробіть їм ковпак з кількох шарів крему чи «переобладнайте» на хатинку відьми, встановивши дах зі шматочків печива. Солодкий мус з какао і кілька желейних черв’ячків здивують гостей схожістю десерту на грядку. Не забувайте про яблука у карамелі – це традиційні солодощі Хеловіну. Якщо плануєте готувати бісквітний пиріг, заздалегідь придбайте оригінальну форму для випікання у вигляді вовка чи ведмедя.

Коктейлі

Звичні напої подавайте у нестандартній тарі. Глінтвейн або пунш можна розливати черпаком з великого похідного казана. Криваву Мері зручно пити не з бокалу, а зі шприца чи пробірки. Будь-який коктейль стане магічним зіллям, якщо до нього кинути сухий лід. Він абсолютно безпечний, не виділяє отруйних речовин, тому сміливо кладіть його навіть у дитячий лимонад.

Читайте також: Зірка телесеріалу «Рабиня Ізаура» зустрілася з харків’янами. Фото, відео