Співробітники ПриватБанку навели лад у містах та районах Харківщини

13.04.2017 07:58 Суспільство
Минулої суботи майже всі вільні від чергування співробітники ПриватБанку у Харківській області долучилися до загальноукраїнського суботника.

Дехто прийшов із дітьми або цілими родинами. Це традиційний весняний захід, у якому банкіри беруть участь уже сьомий рік поспіль.

“Зазвичай наші співробітники на суботник прибирали Харківській зоопарк, - розповідає заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області Наталія Чернова. - Але цього року зоопарк закрили на реконструкцію. Тому фронт робіт ми отримали від профільних управлінь місцевого самоврядування. В обласному центрі прибирали в Олексіївському житловому масиві та у Холодногірському районі. В області наводили лад навколо наших відділень”.

“Лісопаркова зона біля Олексіївського житлового масиву виявилася дуже забрудненою, - ділиться враженнями керівник відділення ПриватБанку Тетяна Палюх. - Вона прилягає впритул до багатоповерхівок. Ми кілька годин збирали сміття. Крім традиційних пластикових пляшок та упаковки,тут часто траплялися залишки побутової апаратури, меблів та засохлі новорічні ялинки. Було трішки прикро за місцевих жителів. Але ми не дуже засмутилися. Всі разом з піснями та жартами банкіри навели тут лад. Загалом заповнили дві сотні великих сміттєвих мішків”.

Крім прибирання сміття, учасники суботника білили та обкопували дерева, облаштовували клумби. Всього на роботи з благоустрою територій в обласному центрі вийшли близько 300 співробітників державного ПриватБанку. У містах та районах області до прибирання долучилися ще майже 200 банкірів.

Автор: Администратор сайта