Які дороги ремонтують на Харківщині: дорожники відзвітували за тиждень

31.05.2017 08:15 Суспільство
фото: Марина Проценко фото: Марина Проценко
Дорожники Харківщини розповіли про ремонтні роботи, які були виконані за тиждень.

Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець відзначив, що  увага облавтодору та САД на минулому тижні була прикута до реконструкції Балаклійського мосту, що знаходиться в аварійному стані. Найближчими днями буде проведена відповідна експертиза, після чого тут буде організовано пішохідне сполучення та реверсивний рух для легкового автотранспорту.

Про це він повідомив  30 травня під час прес-конференції. Також він додав, що, на виконання доручення голови ХОДА Юлії Світличної, дорожники щотижня інформуватимуть громадськість про те, що було зроблено на дорогах області, та про найближчі плани.

Також, за словами начальника САД, розпочато капітальний ремонт шляхопроводу поблизу села Губарівка Богодухівського району. Зокрема, проводиться демонтаж старих частин берегових опор та прогонових будов, влаштування під’їзних шляхів до будівельного майданчика, завезення будівельних матеріалів.

- З 23 по 30 травня виконувались роботи з ліквідації ямковості гарячим асфальтобетоном на автомобільних дорогах Київ - Харків - Довжанський (полтавський та донецький напрямки), Харків – Красноград - Перещепине, Харків – Сімферополь - Алушта – Ялта, Харків – Охтирка, Чугуїв – Мілове, Мерефа – Лозова – Павлоград, Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, Харків – Вовчанськ, Зачепилівка – Кегичівка - Старовірівка, Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ - КПП «Піски», Валки – Пархомівка, Задонецьке – Коропове, Харків – Липці тощо. За цей період також ліквідовано 14 974 квадратні метри ямковості. Використано 1800 тонн асфальтобетонної суміші, - розповів Євген Зражевець.

Він також повідомив, що роботи з поточного ремонту було проведено на трасі Київ – Харків – Довжанський від Чугуєва до повороту на Куп’янськ (уже виконані роботи з влаштування покриття протяжністю 8,2 км (100 %). На цій самій трасі в місті Ізюм відремонтовано 10,4 км дорожнього покриття (100 %). На трасі Чугуїв – Мілове (на ділянці від повороту на м. Куп'янськ в бік села Малинівка облаштовано 300 погонних метрів нового покриття). На ділянці від села Першотравневе в бік Куп’янська облаштували 3,9 км верхнього шару покриття.

Пішохід зчинив ДТП з потерпілими

На цьому тижні дорожники намітили продовження робіт з ліквідації ямковості на напрямках: Київ – Харків - Довжанський (донецький напрямок), Харків - Охтирка, Чугуїв – Мілове, Мерефа – Лозова - Павлоград, Харків – Зміїв – Балаклія - Гороховатка, Харків – Вовчанськ - КПП «Чугунівка» – та на шляхах, що ведуть до місць відпочинку на водоймах Харківщини. Крім того, проводитиметься  поточний ремонт траси Чугуїв – Мілове (46 – 49 км та 56 - 62 км дороги).

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта