Сучасні кабінети та обладнання встановили у школах Харківської області

13.10.2017 12:30 Суспільство
фото із соцмереж фото із соцмереж
У опорних школах шести районів області з'явилися сучасні навчальні комплекси.

Це школи Первомайського, Зачепилівського, Валківського, Краснокутського, Зміївського та Дворічанського районів, повідомили у прес-службі ХОДА.

За інформацією Департамента науки та освіти Харківської ОДА, у Біляївському та Олексіївському НВК Первомайського району оновили кабінети хімії, біології та географії, а школярі Троїцького НВК будуть навчатися у сучасному кабінеті хімії.

Також обладнання та меблі встановили в трьох кабінетах опорного закладу Зачепилівського району. Повністю готові до використання у навчальному процесі три нові кабінети опорних шкіл Краснокутського та Дворічанського районів.

Для учнів Валківського опорного закладу з’явилися обладнані кабінети інформатики, біології, хімії, історії та захисту Вітчизни. Крім того, у школі запрацювали два лінгафонні кабінети для вивчення іноземної мови, п’ять мультимедійних комплексів для предметних кабінетів та електронний інформаційний кіоск.

Два мультимедійні лінгафонні кабінети та кабінети інформатики, біології, хімії, захисту Вітчизни, історії, географії й фізики відтепер матиме і опорна школа Зміївського району. Також тут працюватиме медіа-клас та електронний інформаційний кіоск, де можна знайти розклад занять, дізнатися інформацію про події та заходи, які проходять в стінах школи, а також знайти відомості про кращих учнів.

Читайте також: Під Харковом подорожчало опалення

Окрім вищезгаданих закладів, до 20 жовтня планують встановити обладнання в кабінетах фізики, хімії, біології опорних шкіл Близнюківського, Богодухівського, Борівського, Лозівського та Красноградського районів. Обладнання до цих закладів уже поставлене повністю або частково.

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта