Тартак відзначив свій ювілей в Фельдман Екопарк

11.09.2017 07:10 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Відомий український гурт відсвяткував своє 20-річчя разом з гостями Арт-Пікніку Слави Фролової.

10 вересня зі сцени великого open air фестивалю пролунали усіма улюблені пісні «Наше літо», «Божевільні танці», «Стільникове кохання» та інші хіти.

- «Тартак» і Харків - нерозривно пов'язані поняття, - розповів журналістам фронтмен гурту Сашко Положинський. - Свою професійну діяльність ми почали тут - на фестивалі "Червона Рута-97".

Співак також відзначив чудову атмосферу фестивалю, особливо його вразила природа і ліс з дубами Фельдман Екопарк. У планах фронтмена приділити особливу увагу Регіональному ландшафтному парку поза робочого графіка.

Крім групи «Тартак», на концерті виступили Гараж Ньютона, Dостоєвсkій FM, Шосте Чуття, Ostriv. Крім того, публіку порадували щедрою порцією харківського гумору від Humorlab STAND UP.

В рамках фестивалю гості Арт-Пікніку відвідали кінозал під відкритим небом, лекції про піар, роботу зі ЗМІ, фандрайзинг та SMM, змогли обговорити з фахівцями питання правильного харчування. Напрямок «спорт» представили скандинавською ходьбою, йогою, фітнесом і бальними танцями, а дитячі програми присвятили малюванню, танцям і гонкам на біговелах.

У Харкові встановили новий рекорд України

Нагадаємо, що Арт-Пікнік weekend в Фельдман Екопарк - це масштабний соціально-культурний проект відомої української телеведучої Слави Фролової. Раніше він проводився в Києві, Одесі та Рівному. Арт-Пікнік - це можливість для кожного українця безкоштовно відпочити і відвідати десятки розвиваючих івентів.

Автор: Администратор сайта