У Балаклії розпочали встановлювати вікна в дитсадках, школах та житлових будівлях

30.03.2017 11:20 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Для проведення робіт у закладах освіти 29 березня надійшло 230 вікон, 30 березня очікується поставка ще 1000 вікон для заміни пошкоджених на вул. Арсенальній.

Ще 500 вікон надійде в Балаклію 31 березня. Їх встановлюватимуть у селищі Нафтовиків. Про це повідомили в Балаклійській РДА за результатами засідання обласного штабу з будівництва та відновлення будівель та споруд, які зазнали руйнації під час надзвичайної ситуації у в/ч А1352.

Під час засідання, що пройшло під головуванням заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, керівники підрядних організацій доповіли про ситуацію на об’єктах, де вже триває відбудова, та про матеріально-технічне забезпечення. Також були розглянуті організаційні питання.

За інформацією, яка була озвучена на засіданні, роботи зі встановлення вікон у школах та дитсадках планують завершити до 1 квітня. Також триває відновлення пошкоджених покрівель будівель соціальної сфери та житлового фонду.

«Усі компанії повинні оперативно взятися до виконання поставлених завдань, для цього є всі необхідні ресурси», - наголосив Євгеній Шахненко.

Він також нагадав, що 29 березня Кабінетом Міністрів України було виділено 100 мільйонів гривень на відновлювальні роботи в Балаклійському районі.

На відновлювальні роботи в Балаклійському районі спрямували сто мільйонів гривень

Голова Балаклійської РДА Степан Масельський зазначив, що разом із відновлювальними роботами розпочинається наведення чистоти та ладу в районі, й закликав долучитися до цього процесу не лише співробітників комунальних підприємств, але й усіх мешканців.

Після завершення засідання Євгеній Шахненко та Степан Масельський відвідали об’єкти, де тривають роботи, та поспілкувалися з жителями сел. Нафтовиків та вул. Арсенальної.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта