У Feldman Ecopark вибрали мера (ФОТО)

15.09.2015 09:05 Суспільство
Переможцем гонки стала шимпанзе по кличці Чита. Її найближчі конкуренти - папуга Капітан і тигр Банзай - зайняли друге і третє місце.

У Регіональному ландшафтному парку Feldman Ecopark пройшли вибори мера. Переможцем гонки стала шимпанзе по кличці Чита. Її найближчі конкуренти - папуга Капітан і тигр Банзай - зайняли друге і третє місце.

«Чита, як кандидат, зробила дуже багато хорошого для екопарках і його відвідувачів: завжди ідеально виконувала свої обов'язки, була товариською, смішною, розважала відвідувачів, тому заслужено набрала високий відсоток голосів виборців», - розповів директор Feldman Ecopark Андрій Рощупкін.



Серед претендентів на посаду голови Регіонального ландшафтного парку також були такі кандидати-важковаговики як Черепаха Тортіла, Кінь Мавр, орангутанг Василь, лев Ландау, гібон Санта, єнот Смайлик і маленька свинка Фунтик. Найяскравішими слоганами кампанії відвідувачі назвали: «Голосуй за мене, і я тебе не з'їм!», «Всі знають, що робити, я знаю, як!», « Тихіше їдеш - далі будеш!», «Вибери мене, я - птах щастя завтрашнього дня!», «Свободу папугам!», « Працюю за сімох, їм за одного!».

«Вибори, які пройшли в цю неділю, - найчесніші і демократичні в історії, - зазначає директор Feldman Ecopark Андрій Рощупкін. - До комісії не надійшло жодної скарги чи заяви від довірених осіб кандидатів, в ході голосування спостерігачі не виявили жодного порушення, також не зафіксовано жодного випадку підкупу виборців, більше того - всі учасники голосування відмовилися від настільки звичних в українських реаліях «каруселей».

Директор Feldman Ecopark також запевнив, що адмінресурс не використовувався а волевиявлення і підрахунок голосів відбулися абсолютно прозоро, зазначивши рекордну явку виборців.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта