У Фельдман Екопарк пройде Арт-Пікнік Слави Фролової

29.06.2017 07:30 Суспільство
Арт-подія, яка стала культовим в соціально-культурному житті Києва, тепер проходить в Харкові.

Вже цього літа всіх харків'ян і гостей міста в Фельдман Екопарк чекає новий приголомшливий івент - Арт-Пікнік відомої телеведучої Слави Фролової. Приєднатися до нього може кожен бажаючий, при чому не тільки як глядач, а й як співорганізатор заходу: до участі за напрямками запрошуються волонтери.

Стартує Арт-Пікнік в Фельдман Екопарк 5-6 серпня і триватиме близько двох місяців. Про те, що соціальний парк культури, мистецтв і здорового способу життя пройде в Першій столиці стало відомо з офіційної сторінки Слави Фролової в соціальній мережі:

«У цьому році наш Арт-Пікнік - соціальний парк культури, мистецтв і здорового способу життя - пройде в Харкові. Не так давно я побувала в цьому прекрасному місті. Найбільше моє здивування і захоплення із соціальної роботи викликав Фельдман Екопарк», - написала вона.

Попередньо планується проведення івентів відразу з десяти напрямків: «Мистецтво і культура», «Спорт» («Душа і тіло»), «Література», «Музика», «Кіно», «Театр», «Діти», «Добрі справи»,  «Фестивалі і ярмарки» і «Зустрічі з цікавими людьми».

Відзначимо, що Арт-Пікнік - щорічний вуличний культурно-соціальний фестиваль, спрямований на розвиток і популяризацію сучасної української культури і мистецтва. Вперше він відбувся в 2013 році. В рамках проекту проходять сотні безкоштовних майстер-класів, виставок, концертів, кінопоказів, театральних вистав, спортивних занять, психологічних тренінгів і семінарів, заходів для дітей.

«Арт-Пікнік Слави Фролової об'єднує однодумців, всіх, хто не стоїть на місці і хоче допомогти в цьому іншим. Все це безпосередньо перегукується з тим, що ми робимо в Фельдман Екопарк - святами, конкурсами, фестивалями і майстер-класами, які постійно проводяться на його території, нашим культурним проектом Feldman Art Park, спортивними змаганнями в рамках «Турніру 1000 команд», і, що важливо, з нашим уявленням про соціально-відповідальний проект - місце, де одні люди абсолютно безоплатно допомагають іншим», - відзначили в Фельдман Екопарк.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта