У харківському метро придумали, як уникнути заторів

14.07.2015 11:36 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Ремонт переходу зі ст. м. «Радянська» на ст. м. «Історичний музей» розпочався сьогодні і триватиме до 23 серпня.

Про це сьогодні, 14 липня, повідомив заступник генерального директора з експлуатації КП «Харківський метрополітен» Владислав Теренко.

Він зазначив, що у зв'язку з цим керівництво метрополітену вжило низку заходів, для того щоб мінімізувати масове скупчення пасажирів на платформах і в бічному переході станцій. Зокрема, на ст. м. «Радянська» та «Історичний музей» потяги не прибуватимуть одночасно, їх «розведуть» за часом. Особливо це стосується ранкового та вечірнього часу, так званої «години пік».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затори в харківському метрополітені (ФОТО, ВІДЕО)

- Сьогодні вранці спостерігалося велике скупчення людей. Ми прийняли рішення, щоб потяги не приходили одночасно на станції, але за п'ять хвилин ми не могли цього зробити. Сьогодні ввечері такого дискомфорту вже не буде, - підкреслив заступник директора.

Владислав Теренко повідомив, що також на цих станціях збільшать кількість співробітників міліції та метрополітену для посилення заходів безпеки.

За його словами, ремонт у переході не проводився ніколи. У процесі ремонту будівельники повинні замінити сходи, облицювати стіни і колони переходу. У метрополітені кажуть, що хочуть закінчити ремонт раніше встановленого терміну.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта