У Харкові діти зможуть один день попрацювати у ПриватБанку

11.10.2017 13:00 Суспільство
фото: privatkharkov.blogspot.com фото: privatkharkov.blogspot.com
Міжнародний діловий журнал Community Business Magazine ініціював проведення профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу Місто Професій.

"Місто Професій" - це національний проект, мета якого ознайомити дітлахів із різноманітними спеціальностями та надати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

14 жовтня у Харкові на територіі Харківського національного академічного театру опери та балету (ХНАТОБ, вул. Сумська 25) розгортається імпровізоване Місто Професій. На вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених спеціальностей. Дітлахи мають можливість «влаштуватися на роботу». Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей діти приступають до "виконання обов'язків". Сумлінні «працівники» отримують заробітну плату, яку зможуть витратити в крамниці солодощів та подарунків, що розташована на території Міста Професій.

Серед локацій, які представлятимуть кілька десятків професій, буде і майданчик ПриватБанку. Там маленькі відвідувачі зможуть по-справжньому зануритися у банківські професії: касира, менеджера з обслуговування клієнтів, інкасатора. Діти від 6 до 17 років тут зможуть оформити справжню Картку Юніора або записатися на навчальні події від ЮніорБанку. Всі вони під час свята гарантовано отримають призи від компанії Mastercard.

Для оформлення Картки Юніора не забудьте взяти з собою документи - свідоцтво про народження дитини, для дітей старше 14 років – додатково ідентифікаційний податковий номер.

Чекаємо на вас 14 жовтня з 12:00 до 15:00 біля Харківського національного академічного театру опери та балету (ХНАТОБ, вул. Сумська 25). Вхід дорослим тільки у супроводі дітей!

Автор: Администратор сайта